هفته مد چیست؟
هفته مد رویدادی است که سالانه دو بار در شهرهای مختلف جهان برگزار می شود تا برندها و طراحان مختلف فرصت ارائه طراحی ها و محصولات خود را به خریداران و علاقمندان داشته باشند.
انواع مختلفی هفته های مد وجود دارد مانند هفته مد لباس زنانه، هفته مد لباس مردانه، هفته مد لباس های آماده و هفته مد لباس های سفارشی که هریک در تاریخ های خاصی و در شهرهای متفاوتی برگزار می شوند.هفته مد در بسیاری از شهرهای جهان برگزار می شود و از مسکو و توکیو گرفته تا پاریس و نیویورک هر شهری به معرفی برندهای مطرح آن شهر می پردازد اما چهار شهر مهم در میان این شهرها که هفته های مد آن ها به صورت متوالی برگزار می شود و در واقع ماه مد را تشکیل می دهند عبارتند از: نیویورک، میلان، لندن و پاریس.
جنگ هم نمی تواند مانع از سرعت رشد صنعت مد و فشن شود. این جمله زمانی به ذهن ام رسید که متوجه شدم اولین هفته مد رسمی جهان در نیویورک آمریکا و در شرایطی که بیش از نیمی از جهان درگیر جنگ بوده، برگزار می شود. اولین هفته مد نیویورک در سال ۱۹۴۳ و در زمان جنگ جهانی دوم برگزار می شود.
اولین هفته مد نیویورک توانست نگاه علاقه مندان به صنعت مد و فشن را از شهر پاریس که درگیر جنگ بود جلب نماید و خود را به عنوان پایتخت مد و فشن معرفی نماید. مورد مهم دیگری که در تبدیل شدن نیویورک به یک شهر بسیار مهم در صنعت فشن شد، تاسیس و راه اندازی مدارس فشن بوده که هر سال فارغ التحصیلان زیادی در رشته های مرتبط با فشن دارد.
مهم ترین هفته و رویداد مد که بیشترین مخاطب را دارد هفته مد لباس های پاییز و زمستان است که همه ساله در ماه سپتامبر برگزار می شود. ماه سپتامبر هر سال مهم ترین ماه در دنیای مد است
اولین ایده برگزاری هفته های مد در شهر پاریس به ذهن برند های مطرح خطور کرد، هر چند که نیویورک موفق شد اولین هفته مد جهان را به صورت رسمی برگزار نماید.
اولین هفته مد پاریس توسط حمایت مالی اشراف زاده های این شهر با معرفی کالکشن برند های مختلف فرانسوی شروع شد. از لحاظ تاریخی اولین هفته مد به صورت امروزی در سال ۱۹۷۳ در این شهر برگزار شده است. اما در گذشته پاریس میزبان مراسمات دوره ای بسیاری با هدف معرفی کالکشن ها طراح هان فرانسوی بوده است.
هفته مد پاریس در طول سال دو بار و به مدت هر بار هفت روز فعالیت می کنند تا جدیدترین محصولات را برای فصل پیشه رو به مخاطبان معرفی نماییند.
دیدگاه خود را بنویسید